Om os

Om Sangcentret

Musikalitet – koncentration – glæde – kropsbevidsthed – venskab – selvværd!

Det Sønderjyske Sangcenter er sat i verden for at styrke sangen. Vi henvender os primært til børn i alle aldre samt voksne, der arbejder med børn, dvs:

  • pædagoger i børnehaven
  • pædagoger i SFO og skoletiden
  • musiklærere
  • andre, der arbejder med sang i deres undervisning

Men vi har også en række aktiviteter og tilbud til voksne, og så administrerer vi elitekorene, Sønderjysk Pigekor og Drengekor. 

Sangcentret arbejder i hele området langs grænsen – både nord og syd for den – samt selvfølgelig i hele Sønderborg Kommune.

Noget for din institution?

Alle kan synge og mange gør det heldigvis allerede! Hvis du allerede arbejder med sang, kan du hente ny inspiration hos os – vores sangpædagoger er eksperter i at hjælpe børn (og voksne) til at turde synge højt, rent og kraftigt. 

Vi er fulde af gode idéer og tilbyder en lang række kurser, workshops og arrangementer – som du kan læse om her på siden – men i virkeligheden er det din fantasti, der sætter grænser for, hvordan vi sammen kan styrke sangen.

Kontakt os for en uformel snak om mulighederne på din skole eller i din institution. Takket været vores sponsorer, er tilbud til børn og deres lærere / pædagoger som regel gratis!

Baggrund

Det Sønderjyske Sangcenter er en selvejende institution, det blev etableret i oktober 2012 og er et af 10 sangcentre i SyngDanmark-netværket. 

Den Jyske Sangskole i Herning er initiativtager til SyngDanmark-netværket, der blev etableret med midler fra Det Obelske Familiefond. Siden foråret 2014 har SyngDanmark været en af de bærende søjler i Sangens Hus under Kulturministeriet.

Det Sønderjyske Sangcentre støttes i dag af Sønderborg Kommune og en række andre sponsorer – se dem her.

Medarbejdere

Mette Rasmussen
Kunstnerisk leder

Krestina B. Jeppesen
Administrativ leder

Pernille Rasmussen
Korproducent

Antonia Blaser
Dirigent

Michael Kammann
Dirigent

Anna Zaabalawi
Sangpædagog og dirigent

Bettina H. Munch
Sangpædagog

Trine Bastrup Møller
Sangpædagog

Lise Marie Ernst
Sangpædagog

Nienke Kanzler
Sangpædagog